FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FRANCUSKI IZVORI: ARAFAT U KOMI, STANJE KRITIČNO

PARIZ, 4. studenog 2004. (Hina/AFP) - Palestinski predsjednik JaserArafat, hospitaliziran u blizini Pariza, u komi je, njegovo je stanje"krajnje ozbiljno" i neće se oporaviti, kazao je u četvrtak jedanfrancuski liječnički izvor.
PARIZ, 4. studenog 2004. (Hina/AFP) - Palestinski predsjednik Jaser Arafat, hospitaliziran u blizini Pariza, u komi je, njegovo je stanje "krajnje ozbiljno" i neće se oporaviti, kazao je u četvrtak jedan francuski liječnički izvor.

Francuski liječnik kazao je da Arafat ne reagira na terapiju, te dodao: "On se neće oporaviti".

Prema tom izvoru, Arafat je intubiran u reanimacijskom odjelu bolnice Percy u Clamartu, zapadno od Pariza. Prema liječnicima, činjenica da je intubiran znači da su mu otkazala pluća. Izraelski mediji u četvrtak su objavili da Arafatu otkazuju unutarnji organi.

Ove izjave francuskih izvora opovrgavaju prijašnja palestinska izvješća prema kojima je Arafatovo zdravstveno stanje bilo bolje.

Arafat je prošloga petka prebačen na liječenje u Francusku. Liječnici nisu objavili od koje bolesti boluje palestinski predsjednik, ali su izuzeli leukemiju i tumor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙