FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra UO HFP-a i prezentacija modela JPP u Sunčanom Hvaru

ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - U Hrvatskom fondu za privatizaciju(HFP) sutra će se održati prezentacija modela javno-privatnogpartnerstva (JPP) u Sunčanom Hvaru, kojoj će prethoditi sjednicaUpravnog odbora HFP-a, izvjestili su iz HFP-a.
ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - U Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) sutra će se održati prezentacija modela javno-privatnog partnerstva (JPP) u Sunčanom Hvaru, kojoj će prethoditi sjednica Upravnog odbora HFP-a, izvjestili su iz HFP-a.

Na dnevnom redu sjednice Upravnog odbora, koja će biti zatvorena za javnost, očekuje se, između ostaloga, razmatranje i prihvaćanje prijedloga pravne strukture osnivanja JPP-a u Sunčanom Hvaru.

Kako je već ranije objavljeno, prijedlog te strukture su, uz uvažavanja prijedloga sedam neobvezujućih ponuditelja, izradili su pravni savjetnici HFP-a za taj posao. Njezinim prihvaćanjem vrlo brzo bi se mogle zatražiti i obvezujuće ponude za JPP u Sunčanom Hvaru.

Kako će se prezentacija modela JPP-a u Sunčanom Hvaru održati neposredno nakon sjednice UO HFP-a, iz HFP-a napominju da će nakon te prezentacije izvijestiti i o drugim odlukama UO-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙