FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ARAFAT NA INTENZIVNOJ NJEZI, IZRAEL OBAVIJEŠTEN

PARIZ, 4. studenog 2004. (Hina) - Palestinski čelnik Jaser Arafat jena intenzivnoj njezi u francuskoj vojnoj bolnici Clamart u četvrtak,nakon što mu se jako pogoršalo zdravstveno stanje, iako mu život nijeu neposrednoj opasnosti, izjavili su njegovi savjetnici, a prenijelaagencija Reuters.
PARIZ, 4. studenog 2004. (Hina) - Palestinski čelnik Jaser Arafat je na intenzivnoj njezi u francuskoj vojnoj bolnici Clamart u četvrtak, nakon što mu se jako pogoršalo zdravstveno stanje, iako mu život nije u neposrednoj opasnosti, izjavili su njegovi savjetnici, a prenijela agencija Reuters.

Međutim, izraelski mediji prema svojim izvorima tvrde da mu otkazuju organi.

U Izraelu je objavljeno i da je ministarstvo vanjskih poslova službeno obaviješteno o pogoršanju zdravstvenog stanja palestinskog čelnika.

"Ured ministra vanjskih poslova Sylvaina Shaloma je obaviješten o jakom pogoršanju zdravstevnog stanja Jasera Arafata", kazao je izvor u ministarstvu unutarnjih poslova.

Trenutno palestinskog čelnika smiju posjećivati samo supruga Suha Arafat i bliski rođak Nasser al-Kidwa koji je ujedno i palestinski predstavnik pri UN-u.

Liječnici su 75-godišnjeg čelnika podvrgnuli testovima otkako je u petak prebačen iz Ramalaha u bolnicu u Francusku, ali još uvijek ne znaju što mu je, iako su isključili mogućnost leukemije.

"Njegovo je zdravstvenom stanje ozbiljno i on je na intenzivnoj njezi, gdje je prebačen u srijedu", kazao je jedan neimenovani Arafatov savjetnik.

"Podvrgnut je novim testovima, među ostalima endoskopiji. Ništa nije utvrđeno", dodao je isti izvor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙