FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ARAFATOVI SURADNICI SPOKOJNIJI NAKON INFORMACIJA O NJEGOVU ZDRAVLJU

PARIZ , 3. studenog 2004. (Hina/AFP) - Suradnici Jasera Arafata usrijedu su novinarima kazali kako su puno spokojniji u pogledu zdravstvenog stanja 75-godišnjeg palestinskog predsjednikahospitaliziranog prije šest dana u vojnoj bolnici Percy blizu Pariza.
PARIZ , 3. studenog 2004. (Hina/AFP) - Suradnici Jasera Arafata u srijedu su novinarima kazali kako su puno spokojniji u pogledu zdravstvenog stanja 75-godišnjeg palestinskog predsjednika hospitaliziranog prije šest dana u vojnoj bolnici Percy blizu Pariza.

"Puno smo spokojniji nakon prvih informacija o zdravstvenom stanju našeg predsjednika objavljenom jučer, no on još neko vrijeme mora provesti na promatranju u francuskoj bolnici", rekao je novinarima glavni Arafatov savjetnik Nabil Abu Rudeina.

Jedan član palestinskog izaslanstva koji je doputovao s Arafatom u Pariz, a želio je ostati anoniman, kazao je kako je predsjednik Arafat "još uvijek vrlo iscpljen i umoran", što je djelomično posljedica načina života u glavnome stožeru u Ramalli, a djelomično njegove životne dobi i teške gripe.

Neimenovani je dužnosnik za France presse rekao kako će palestinski predsjednik "na promatranju u francuskoj klinici Percy morati ostati još najmanje dva tjedna". Ponovio je kako su liječnici "isključili mogućnost da Arafat boluje od leukemije ili bilo koje druge vrste karcinoma".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙