FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ARAFATOVO ZDRAVSTVENO STANJE SE POGORŠALO

PARIZ, 4. studenog 2004. (Hina) - Zdravlje palestinskog čelnika JaseraArafata pogoršalo se, a liječnici koji ga liječe u Francuskoj provodenove testove kako bi utvrdili o čemu je riječ, rekla je u srijedupalestinska izaslanica Leila Shahid.
PARIZ, 4. studenog 2004. (Hina) - Zdravlje palestinskog čelnika Jasera Arafata pogoršalo se, a liječnici koji ga liječe u Francuskoj provode nove testove kako bi utvrdili o čemu je riječ, rekla je u srijedu palestinska izaslanica Leila Shahid.

"Došlo je do pogoršanja Abu Ammarovog zdravlja. Liječnici provode testove i pokušavaju utvrditi zbog čega se njegovo zdravlje pogoršalo", rekla je palestinska izaslanica koristeći se Arafatovim ratnim imenom.

Ona je kazala da život palestinskog čelnika ipak nije u neposrednoj opasnosti, ali nije rekla drugih pojedinosti o njegovom zdravstvenom stanju.

Arafat je prošlog tjedna zrakoplovom iz Ramallaha prebačen na liječenje u Pariz zbog jakih bolova u trbuhu. Ranije u srijedu poslao je čestitku na reizboru američkom predsjedniku Georgeu W. Bushu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙