FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Udruga "Rast" prosvjedovala pred Županijom

SPLIT, 3. studenog 2004. (Hina) - Lećevička Udruga za ekološku zaštituZagore "Rast" danas je prosvjedovala pred Splitsko-dalmatinskomžupanijom zbog toga što Županija organizira studijsko putovanje uAustriju na koje vodi novinare i predstavnike raznih udruga, odnosnosve koje zanima obilazak odlagališta otpada u toj zemlji.
SPLIT, 3. studenog 2004. (Hina) - Lećevička Udruga za ekološku zaštitu Zagore "Rast" danas je prosvjedovala pred Splitsko-dalmatinskom županijom zbog toga što Županija organizira studijsko putovanje u Austriju na koje vodi novinare i predstavnike raznih udruga, odnosno sve koje zanima obilazak odlagališta otpada u toj zemlji.

Predsjednik "Rasta" Anđelko Parčina kazao je kako to pokazuje da Županija ne odustaje od izgradnje centra za gospodarenje otpadom u Lećevici te da su oni odbili poziv na to studijsko putovanje jer, kako je rekao, u Udruzi svi znaju da u Lećevici nema uvjeta za izgradnju tog centra te da nemaju što razgledati.

"U Županiji time samo pokušavaju psihološki uvjeriti ljude kako je izgradnja centra za gospodarenje otpadom u Lećevici potpuno bezopasna", istaknuo je Parčina i dodao kako sada pouzdano zna da nema ni geoloških uvjeta za gradnju tog centra. No Županija ne odustaje od toga i sada se za nj izrađuje projekt, ustvrdio je Parčina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙