FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SANADER: NOVI NATJEČAJ ZA TREĆEG GSM OPERATERA NEĆE OŠTETITI PRORAČUN

ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Vlade Ivo Sanaderodbacio je danas nagađanja da će ponavljanje natječaja za trećegmobilnog operatera značiti i višemilijunske štete za državni proračun,te ocijenio da će novi natječaj još bolje popuniti proračun.
ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Vlade Ivo Sanader odbacio je danas nagađanja da će ponavljanje natječaja za trećeg mobilnog operatera značiti i višemilijunske štete za državni proračun, te ocijenio da će novi natječaj još bolje popuniti proračun.

"Po onome što sam čuo, proračun će se poboljšati jer će se na novi natječaj morati javiti ponuđači koji nude i UMTS usluge", rekao je premijer na 'aktualnom prijepodnevu' Hrvatskog sabora, izrazivši uvjerenje da će novi GSM operater biti izabran 21. ili 22. prosinca.

Komentirajući odluku Vijeća za telekomunikacije da poništi prvi natječaj, Sanader je upitao da "tko kaže kako bilo koje tijelo mora prihvatiti ponudu koju smatra lošom".

Upitan hoće li tražiti razrješenje članova Vijeća, premijer je odgovorio da je Vijeće samostalno tijelo, odgovorno Hrvatskom saboru, te da bi svako miješanje Vlade u njegov rad bilo nezakonito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙