FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Kalmeta o najavi štrajka u Zračnoj luci Zagreb

ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Štrajk u Zračnoj luci Zagreb naniobi veliku šteta zračnom prometu i hrvatskom gospodarstvu, rekao jedanas ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta.
ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Štrajk u Zračnoj luci Zagreb nanio bi veliku šteta zračnom prometu i hrvatskom gospodarstvu, rekao je danas ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta.

Na novinarski upit o mogućem štrajku u zagrebačkoj Zračnoj luci, najavljenom za idući tjedan, Kalmeta je kazao da to smatra nedopustivim, ističući da blokiranje prometa nikome ne donosi koristi već samo štete.

Pritom je naglasio da je uvijek prije za socijalni dijalog, te da vjeruje da će se i sada tim putem uspjeti naći rješenja kojim bi se u skladu s mogućnostima zadovoljili zahtjevi radnika i sindikata.

Sindikat zračnih luka za srijedu ili četvrtak idućeg tjedna najavio je mogućnost štrajka u Zračnoj luci Zagreb, ako do sutra s upravom ne postignu dogovor o 10-postotnom povećanju mase za plaće zaposlenika te zračne luke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙