FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iz sjedišta HSS-a ukradeno računalo

ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Iz središnjice Hrvatske seljačkestranke ukradeno je računalo vrijedno oko 10 tisuća kuna, a uzagrebačkoj policiji kažu da u prostorijama nisu uočeni tragoviprovale.
ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Iz središnjice Hrvatske seljačke stranke ukradeno je računalo vrijedno oko 10 tisuća kuna, a u zagrebačkoj policiji kažu da u prostorijama nisu uočeni tragovi provale.

Nestanak računala članovi HSS-a zapazili su jučer oko podneva, kada su nakon nedjelje ušli u stranačke prostorije u Zvonimirovoj ulici, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

U policiji kažu da je nepoznati počinitelj na zasada neutvrđen način ušao u prostorije HSS-a i otuđio računalo s radnog stola tehničkog tajnika stranke.

Vulama je kazala da nisu pronađeni tragovi provale i nasilnog ulaska. Dodala je da policija još ispituje okolnosti krađe te da do kraja kriminalističke obrade u javnost neće izlaziti s novim pojedinostima.

Glasnogovornica HSS-a Marijana Petir potvrdila je policijske navode, no niti ona nije željela iznositi pojedinosti dok policija ne istraži krađu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙