FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SANADER: VLADA IMA RJEŠENJE ZA TEŠKO STANJE U ZDRAVSTVU

ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Stanje u zdravstvu je teško, aliimamo rješenje s kojim ćemo uskoro izaći pred javnost, izjavio jedanas u saborskom "aktualnom prijepodnevu" premijer Ivo Sanader.
ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Stanje u zdravstvu je teško, ali imamo rješenje s kojim ćemo uskoro izaći pred javnost, izjavio je danas u saborskom "aktualnom prijepodnevu" premijer Ivo Sanader.

Vlada je ove godine vratila 3,5 milijardi kuna dugova, odnosno dospjelih obveza koje je zatekla u zdravstvu, istaknuo je Sanader dodavši da je stanje u zdravstvu teško, ali će Vlada znati pronaći rješenje.

Odgovarajući na upit SDP-ovca Marina Jurjevića tone li hrvatsko zdravstvo, a samim time i Hrvatska, u glib nelikvidnosti, premijer je odgovorio da "Hrvatska ne tone nikamo, već se izvlači iz gliba u kojem smo je zatekli, pa i zdravstvo".

Ministar zdravstva Andrija Hebrang odbacio je prozivke Vilima Hermana (Libra) o nedovoljnom ulaganju u slavonsko-baranjsko zdravstvo, navodeći da je u osječku bolnicu, oštećenu ratom, do sada uloženo preko 180 milijuna kuna, više nego u sve ostale obnovljene bolnice.

Hebrang je rekao i da je uređaj za koronografsku dijagnostiku za tu bolnicu na putu, jer je natječaj za njegovu nabavku završen, te da ne zna tko je dobio pravo nabavke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙