FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Održan sabor HDZ-a 4. izborne jedinice

VIROVITICA, 23. listopada 2004. (Hina) - Virovitici je večeras održan2. sabor Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) 4. izborne jedinice nakojoj je bio nazočna cijeli stranački vrh, predsjednik stranke ipremijer Ivo Sanader, gotovo svi ministri u Vladi RH, predsjednikHrvatskog sabora Vladimir Šeks i svi saborski zastupnici HDZ-a izVirovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije.
VIROVITICA, 23. listopada 2004. (Hina) - Virovitici je večeras održan 2. sabor Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) 4. izborne jedinice na kojoj je bio nazočna cijeli stranački vrh, predsjednik stranke i premijer Ivo Sanader, gotovo svi ministri u Vladi RH, predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks i svi saborski zastupnici HDZ-a iz Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije.

Na saboru se okupilo oko tri tisuće članova i simpatizera HDZ-a, a ministri i saborski zastupnici govorili su o ispunjenim predizbornim obećanjima i ciljevima HDZ-a.

Predsjednik HDZ-a i premijer Ivo Sanader istakao kako je jedna od glavnih zadaća Hrvatske ulazak u NATO i Europsku uniju.

"Hrvatska mora biti tamo gdje se odlučuje, a ne pred vratima. Moramo biti za stolom i kazati svoje mišljenje jer je bilo dosta da netko odlučuje o nama, a bez nas", rekao je Sanader.

Potpredsjednik stranke i Ministar financija Ivan Šuker naglasio je kako Hrvatska mora otvoriti priliku hrvatskom kapitalu i stranim ulagačima kako bi investirali u Hrvatsku i otvarali nova radna mjesta.

Potpredsjednica HDZ-a, ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor rekla je kako je "ova Vlada u jedanaest mjeseci učinila toliko koliko druge vlade ne naprave za vrijeme cijelog mandata".

Večerašnji skup u Virovitici bila je i prigoda da stranački vrh HDZ-a predstavi svog predsjedničkog kandidata.

Dr. Ivo Sanader kazao je kako HDZ nije pogriješio što je kandidirao Jadranku Kosor. "Pokazala je da joj nije teško otići i u najmanje selo, tamo odakle su drugi političari bježali", kazao je Sanader.

Jadranka Kosor zahvalila se stranačkim kolegama na kandidaturi za predsjednicu države, te obećala da će se nastaviti boriti za hrvatske branitelje, žene, obitelj i sve obespravljene građane Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙