FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Renault Grupa ostvarila 30,2 milijarde eura prometa

ZAGREB/PARIZ, 3. studenog 2004. (Hina) - Ukupan promet Renault Grupekrajem rujna ove godine dosegnuo je 30,24 milijarde eura, što jepovećanje od 10,6 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavilisu danas iz Renault Nissan Hrvatska.
ZAGREB/PARIZ, 3. studenog 2004. (Hina) - Ukupan promet Renault Grupe krajem rujna ove godine dosegnuo je 30,24 milijarde eura, što je povećanje od 10,6 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavili su danas iz Renault Nissan Hrvatska.

Krajem rujna 2004. ukupni promet Grupe u automobilskoj industriji porastao je za 10,8 posto u odnosu na isto razdoblje lani, na 28,65 milijardi eura. Time je nastavljen uzlazni ovogodišnji trend, a samo u trećem tromjesečju, u odnosu na ista tri mjeseca lani, ukupan je promet povećan 8,4 posto.

Taj rast prometa u automobilskoj industriji u Renaultu objašnjavaju sveukupnim porastom prodaje grupe, naročito prodaje na međunarodnim glavnim tržištima i uspjehom svih verzija osobnih i gospodarskih vozila.

U prvih devet mjeseci svjetska prodaja grupe Renault porasla je na 1,86 milijuna vozila, što je porast od 4,8 posto u odnosu na isto vrijeme 2003.

U Zapadnoj Europi Renault i dalje drži prvo mjesto s udjelom u tržištu od 10,7 posto, slično kao i lani, a izvan Europe snažan rast zabilježen je u Turskoj (178 posto), u Africi i Srednjem Istoku (32,7 posto), te sjeveru Latinske Amerike (24,2 posto).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙