FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Seminar o regionalnoj trgovini i suradnji u jugoistočnoj Europi

ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Hrvatska gospodarska komora (HGK)organizator je seminara na temu "Regionalna trgovina i suradnja ujugoistočnoj Europi" koji će se 4. studenog održati u Virovitici.
ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Hrvatska gospodarska komora (HGK) organizator je seminara na temu "Regionalna trgovina i suradnja u jugoistočnoj Europi" koji će se 4. studenog održati u Virovitici.

Seminar je, kako su izvjestili danas iz HGK, namijenjen tvrtkama izvoznicima i potencijalnim izvoznicima.

Riječ je o drugom od predviđena tri edukacijska seminara koje HGK organizira u ovoj godini, sukladno obvezama iz Ugovora potpisanog sredinom siječnja između HGK i Udruženja europskih komora o provedbi projekta Partners (projekt pomoći u regionalnoj trgovini i umrežavanju sa svrhom ostvarenja gospodarskog oporavka i stabilnosti), što ga sufinancira Europska komisija putem CARDS programa.

HGK, kako su pojasnili, spomenute edukacijske seminare organizira kako bi pružila informacije o problemima provedbe Ugovora o slobodnoj trgovini, pravilima podrijetla proizvoda i primjenama povlaštenih stopa carina, liberalizaciji trgovine u području poljoprivrede, veterinarskim i sanitarnim uvjetima u međunarodnom prometu itd.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙