FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SA ŠRI LANKE ČESTITKE BUSHU I PRIJE IZBORA

COLOMBO, 1. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Jedan poslovni čovjek saŠri Lanke je tako uvjeren da će američki predsjednik George W. Bushbiti ponovno izabran na predsjedničku dužnost ovaj tjedan da je, prijesamih izbora a i rezultata, platio cijelu stranicu čestitki u vodećimšrilankanskim novinama.
COLOMBO, 1. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Jedan poslovni čovjek sa Šri Lanke je tako uvjeren da će američki predsjednik George W. Bush biti ponovno izabran na predsjedničku dužnost ovaj tjedan da je, prije samih izbora a i rezultata, platio cijelu stranicu čestitki u vodećim šrilankanskim novinama.

"Poštovani predsjedniče, čestitam vam na vašoj pobjedi", stoji u čestitki uz koju ide fotografija poslovnog čovjeka odmah pored Bushove fotografije.

"Volim ga. Mislim da je dobar. mislim da je odličan predsjednik", kazao je A.S.P.Liyanage, direktor tvrtke nekretninama A.S.P.Cosntructions Private Ltd.

Liyanage koji nikada nije bio u SAD-u potrošio je milijuna rupija (9.600 američkih dolara) - što je otprilike 10-godišnja prosječna plaća na Šri Lanci - za ovaj plaćeni oglas.

"Želim ga ohrabriti i poželjet mu sreću", dodao je. "Mislim da je terorizam veliki, veliki problem za cijeli svijet. Netko treba preuzeti vodstvo da zaustavi terorizam. On je vođa i zato treba preuzeti vođenje!", kazao je Liyanage.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙