FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SVIJET UZ KAVU

ZAGREB, 1. studenog 2004. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 1. studenog 2004. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

BERLIN - Njemačka je policija uhitila razodjevene 25-godišnjakinju i njezinog 23-godišnjeg partnera koji su bili zauzeti seksualnim činom na cesti usred prometnog trgovačkog centra u njemačkom gradu Duelmenu. Par zauzet seksom primjetili su prolaznici, koji su pozvali policiju. "Goli je par nastavio svoju strašću ispunjenu aktivnost na hladnom asfaltu. Poslušali su policiju tek nakon trećeg upozorenja", kazao je glasnogovornik policije. Oboje čeka novčana kazna u visini od stotinu eura zbog uznemiravanja javnog reda i mira.

LONDON - Britanska policija je u subotu objavila da je, nakon nekoliko dana lova na seksualnog napadača koji je odgrizao dio jezika partnerici, uhitila muškarca povezanog s napadom. Policija iz Lancashirea je pokrenula veliku potjeru nako što su tri žene prijavile da su napadnute u petak u odvojenim incidentima u Blackpoolu i Cheshireu u sjeverozapadnom dijelu Engleske. U jednom od tih napada 26-godišnjakinji je odgrizen dio jezika. Policija je objavila da je uhitila "vrlo poremećenog individualca" pod sumnjom da je odgovoran za te napade.

DAMASK - Osam grobova iz rimskog razdoblja otkriveno je u sjevernoj Siriji, piše list "al Tawhra". Najvažniji pronalazak je nadgrobni kamen na jednom od grobova koji prikazuje bistu mladog muškarca za kojeg se vjeruje da je bio bogataš ili lokalni vladar. U jednom je grobu pronađeno više kostura, dosta glinenog i staklenog alata te narukvice i mali brončani križ. Grob je bio pokriven sa sedam ploča od kojih su tri imale natpis na grčkom jeziku. Ostali su grobovi bili prazni i napola oštećeni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙