FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: Branimir Glavaš primio prijetnje o likvidaciji

OSIJEK, 29. listopada 2004. (Hina) - Policijska upravaosječko-baranjska potvrdila je danas da je saborski zastupnik ipredsjednik Skupštine Osječko-baranjske županije Branimir Glavašprijavio da je primio pismo u kojem mu se prijeti likvidacijom.
OSIJEK, 29. listopada 2004. (Hina) - Policijska uprava osječko-baranjska potvrdila je danas da je saborski zastupnik i predsjednik Skupštine Osječko-baranjske županije Branimir Glavaš prijavio da je primio pismo u kojem mu se prijeti likvidacijom.

Glavaš je policiju o prijetnji izvijestio u srijedu i slučaj se istražuje kako bi utvrdila ozbiljnost prijetnje, rekao je načelnik Operativno komunikacijskog centra PU osječko-baranjske Branko Horvatin za Hinu.

Branimir Glavaš je potvrdio da je primio prijeteće pismo na kućnu adresu, poslano iz Rijeke, 25. listopada. Rekao je da u njemu piše: "Ovim te putem upozoravamo kako te ne želimo u našoj županiji, a posebno ne u firmi Viktor Lenac. Ovo pismo shvati ozbiljno u protivnom likvidirat ćemo tebe i dvoju obitelj".

Glavaš je rekao da ga prijetnja nije uplašila već iznenadila, ali da više ništa neće izjaviti o toj problematici.

"Izlažući u ime predlagača na saborskoj sjednici problematiku Viktora Lenca, izvršavao sam stranačku zadaću...a tada očito nisam bio svjestan kako je tom raspravom otvorena Pandorina kutija", kazao je Glavaš .

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙