FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISMIJANI RAZBOJNIK ODUSTAO OD PLJAČKE

ZAGREB, 14. listopada 2004. (Hina) - Maskirani razbojnik posramljeno jedanas odustao od pljačke Štedno-kreditne zadruge (ŠKZ) u središtuZagreba, kad je zaposlenica iza neprobojna stakla grohotom ismijalanjegove prijetnje pištoljem.
ZAGREB, 14. listopada 2004. (Hina) - Maskirani razbojnik posramljeno je danas odustao od pljačke Štedno-kreditne zadruge (ŠKZ) u središtu Zagreba, kad je zaposlenica iza neprobojna stakla grohotom ismijala njegove prijetnje pištoljem.

Razbojnik je u ŠKZ "Duo plus" na Trgu bana Josipa Jelačića ušao oko 13 sati i pištoljem zaprijetio 31-godišnjoj zaposlenici Martini S. koja se nalazila iza stakla s druge strane pulta.

"Znajući da je štiti neprobojno staklo, zaposlenica se grohotom nasmijala, a onda je telefonom javila vlasniku mjenjačnice da ju pokušavaju opljačkati i da nazove policiju", kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Vidjevši zaposlenicu kako mu se smije u lice i zove poslodavca, zbunjenom razbojniku nije preostalo ništa drugo nego da posramljeno pobjegne glavom bez obzira, ali i bez plijena.

U policiji kažu da tragaju za ismijanim razbojnikom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙