FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvoje Vojković pod policijskom zaštitom zbog anonimnih prijetnji

ZAGREB, 22. listopada 2004. (Hina) - Predsjednik Uprave Croatiaosiguranja Hrvoje Vojković prijavio je nedavno nekoliko anonimnihprijetnji smrću, zbog čega su on i njegova obitelj pod danonoćnompolicijskom zaštitom, potvrdila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 22. listopada 2004. (Hina) - Predsjednik Uprave Croatia osiguranja Hrvoje Vojković prijavio je nedavno nekoliko anonimnih prijetnji smrću, zbog čega su on i njegova obitelj pod danonoćnom policijskom zaštitom, potvrdila je danas zagrebačka policija.

"Vojković je 13. listopada prijavio da mu je nepoznata osoba preko telefona u više navrata prijetila smrću, zbog čega su poduzete određene mjere zaštite obitelji Vojković", kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama. O mjerama zaštite Vulama nije željela detaljnije govoriti, pa tako niti komentirati napise u medijima da Vojkovićevu obitelj čuva šest specijalaca iz Lučkog i redovna policija koja stalno dežurna pred zgradom u kojoj žive.

Glasnogovornica policije kaže da je u tijeku kriminalistička obrada i da za sada nije poznata pozadina prijetnji Vojkoviću. Nije željela komentirati nagađanja medija da su prijetnje navodno upućene zbog nove poslovne politike Croatia osiguranja koja je odlučila krenuti u ponovno osvajanje tržišta autoosiguranja.

Kao mogući motiv navod se i Vojkovićeva odluka da u tvrtki raščisti neke stvari vezane uz izgradnju nove poslovne zgrade u Miramarskoj ulici. Policija već nekoliko mjeseci, i prije nego što je Vojković došao u Upravu, istražuje navodnu korupciju vezanu uz izgradnju zgrade, pa, kako pišu mediji, postoji mogućnost da netko želi zaustaviti tu istragu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙