FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: uhićen 22-godišnji diler droge i osam kupaca

ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Nakon višemjesečne krim-obradezagrebačka policija je pri pokušaju prodaje veće količine marihuane ihašiša uhitila 22-godišnjeg dilera, dok je protiv osam osoba, koji suneposredno prije uhićenja od njega kupili drogu, među kojima i dvojicemaloljetnika, podnijela kaznene prijave zbog posjedovanja droge.
ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Nakon višemjesečne krim-obrade zagrebačka policija je pri pokušaju prodaje veće količine marihuane i hašiša uhitila 22-godišnjeg dilera, dok je protiv osam osoba, koji su neposredno prije uhićenja od njega kupili drogu, među kojima i dvojice maloljetnika, podnijela kaznene prijave zbog posjedovanja droge.

Policija je danas izvijestila da je tijekom obrade na 22-godišnjakom zaplijenila ukupno 630,3 grama marihuane i 41,1 gram hašiša.

Policija je akciju pokrenula na temelju dojava građana da spomenuti 22-godišnjak, kojemu policija nije otkrila identitet, na području zagrebačkog naselja Klaka, u parku kraj dječjeg vrtića ili u blizini tamošnje osnovne škole, intenzivno preprodaje drogu.

Akcija je kulminirala prije dva dana kada je, u poslijepodnevnim satima, policija uhitila 22-godišnjeg dilera i osmoricu kupaca. Diler je pritom pokušao pobjeći, ali je uhvaćen.

U torbici koju je diler nosio oko struka policija je pronašla dvije PVC vrećice s ukupno 102,5 grama marihuane te četiri paketića s 3,9 grama hašiša.

Policija je jučer pretražila i njegov motocikl te je u prtljažniku ispod sjedala pronašla 453,5 grama marihuane, pakiranih u deset vrećica, te 38 paketića s ukupno 37,2 grama hašiša, kao i vagu za precizno mjerenje težine.

Uz kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojnih droga 22-godišnjak je jučer priveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda, a osam kupaca prijavljeno je zbog posjedovanja droge.

Inače, uhićeni diler do sada je čak šest puta kazneno prijavljivan zbog imovinskog kriminala te preprodaje droge, kažu u policiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙