FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: UHIĆENI PREPRODAVAČI ECSTASYA I HAŠIŠA

ZAGREB, 18. listopada 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je36-godišnju dilericu od koje su zaplijenjene 64 tablete ecstasya temanja količina speeda i smrvljenih tableta ecstasya, kao i33-godišnjaka osumnjičenog za preprodaju hašiša, doznaje se danas upoliciji.
ZAGREB, 18. listopada 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je 36-godišnju dilericu od koje su zaplijenjene 64 tablete ecstasya te manja količina speeda i smrvljenih tableta ecstasya, kao i 33-godišnjaka osumnjičenog za preprodaju hašiša, doznaje se danas u policiji.

U policiji kažu da je oboje uhićenih, prilikom legitimiranja u kafićima na području Črnomerca i Trešnjevke, dobrovoljno predalo drogu koju su imali kod sebe.

Osumnjičena preprodavačica uhićena je jučer, a nakon legitimiranja policiji je iz svog predala dvije kutije cigareta u kojima su bila dva paketića s 1,5 grama speeda i 50 tableta ecstasya, vrećica s 0,6 grama smrvljenih tableta ecstasya te "šmrkalica" s tragovima amfetamina. Dolazeći do automobila uhićena je iz ruke pokušala baciti još jednu kutiju cigareta u kojoj je, tvrdi policija, bilo još 12 cijelih i tri polovice tableta ecstasya.

U policiji kažu da je kriminalističkom obradom nad uhićenom utvrđeno da je, osim što je preprodavala drogu, jednom 17-godišnjaku u više navrata ecstasy davala i besplatno.

Protiv nje je podnesena kaznena prijava zbog zloporabe opojnih droga, kao i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, a bit će privedena i istražnom sucu.

Tri dana ranije na sličan je način uhićen i 33-godišnji muškarac koji je, kako kažu u policiji, dobrovoljno predao hašiš i novac zarađen preprodajom droge. U aluminijskom omotu bile su tri pločice hašiša teške 19,8 grama, 17 omota cigaretnog papira s ukupno 21,9 grama hašiša i 3650 kuna.

U policiji kažu da je uhićeni nabavljao veće količine hašiša i u svome stanu ga prepakiravao za preprodaju. Pretragom stana i drugih prostorija, koje osumnjičeni koristi, nije pronađena droga, no zbog jednog pronađenog protuoklopnog metka, osim zbog zloporabe opojnih droga, policija će osumnjičenog prijaviti i za nedozvoljeno držanje vatrenog oružja i eksplozivnih tvari.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙