FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: završena krim obrada, privedena jedna osoba

VUKOVAR,23. listopada 2004.(Hina)) - Vukovarsko-srijemska policijaprivela je jutros oko 8,30 sati uz kaznenu prijavu istražnom sucuvukovarskog Županijskog suda dvadesetdevetogodišnjeg Z.O. iz Borova,osumnjičenog da je u srijedu navečer bacio ručnu bombu ispredprostorija HSP-a u Vukovaru, rekao je novinarima u Vukovaru načelnikPolicijske uprave Josip Grčanac.
VUKOVAR,23. listopada 2004.(Hina)) - Vukovarsko-srijemska policija privela je jutros oko 8,30 sati uz kaznenu prijavu istražnom sucu vukovarskog Županijskog suda dvadesetdevetogodišnjeg Z.O. iz Borova, osumnjičenog da je u srijedu navečer bacio ručnu bombu ispred prostorija HSP-a u Vukovaru, rekao je novinarima u Vukovaru načelnik Policijske uprave Josip Grčanac.

Druga dvojica osumnjičenika, koji su u srijedu navečer zajedno sa Z.O. (1975.) bili sudionici verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba sa članovima i simpatizerima HSP-a na terasi pravaškog Kluba u Vukovaru, pušteni su sinoć na slobodu te će protiv njih i svih ostalih sudionika u sukobu, policija podnijeti prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira, rekao je na konferenciji za novinare načelnik Grčanac.

Kazao je da osumnjičeni Z.O. nije priznao krivnju za bacanje bombe dodavši: "Da je i priznao, to ništa ne znači u dokaznom postupku".

O detaljima kriminalističke obrade Grčanac nije želio govoriti, rekavši još samo kako je Z.O. poznat policiji od ranije i do sada je počinio više kaznenih djela.

U eksploziji ispred sjedišta vukovarskog HSP-a lakše su ozlijeđena dvojica članova te stranke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙