FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

sindikati zračne luke zagreb zasad odustali od štrajka

ZAGREB, 22. listopada 2004. (Hina) - Dva sindikata zaposlenih u Zračnojluci Zagreb odustala su zasad od štrajka najavljenog za idući tjedan,nakon što su postigli određene pomake u današnjim pregovorima sUpravom Zračne luke, izvijestio je glasnogovornik sindikata MladenMesić.
ZAGREB, 22. listopada 2004. (Hina) - Dva sindikata zaposlenih u Zračnoj luci Zagreb odustala su zasad od štrajka najavljenog za idući tjedan, nakon što su postigli određene pomake u današnjim pregovorima s Upravom Zračne luke, izvijestio je glasnogovornik sindikata Mladen Mesić.

S Upravom je potpisan sporazum koji je na pragu naših očekivanja tako da do 28. listopada, kada je idući krug razgovora, odustajemo od štrajka, rekao je Mesić Hini.

Dva sindikata koji okupljaju preko 800 od ukupno 1.160 zaposlenih u zagrebačkoj Zračnoj luci, provela su referendum među članovima, od kojih se više od polovice izjasnilo za štrajk, tražeći povećanje materijalnih prava kroz porast mase za plaće za 10 posto.

S Upravom smo se sporazumjeli o redoslijedu idućih poteza, kazao je Mesić pojasnivši da će se osim povećanja mase za plaće razmotriti novo vrednovanje radnih mjesta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙