FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zračna luka Zagreb do 10,30 zatvorena za slijetanja

ZAGREB, 8. listopada 2004. (Hina) - Zračna luka Zagreb zbog magle jejutros zatvorena za slijetanja, a očekuje se da će se otvoriti iza10,30 sati, izjavio je Hini koordinator prometa Luke Boro Đorđijevski.
ZAGREB, 8. listopada 2004. (Hina) - Zračna luka Zagreb zbog magle je jutros zatvorena za slijetanja, a očekuje se da će se otvoriti iza 10,30 sati, izjavio je Hini koordinator prometa Luke Boro Đorđijevski.

U Zračnu luku Zagreb jutros oko osam sati trebali su sletjeti zrakoplovi iz Dubrovnika, Splita, Zadra, Pule, Skopja i Sarajeva. Očekuje se da će ti zrakoplovi sletjeti iza 10,30 sati, rekao je Đorđijevski.

Zbog kašnjenja u slijetanju tih zrakoplova oko sat i pol do dva sata kasniti će u polijetanju zrakoplovi za Zuerich, Amsterdam, Beč, Frankfurt, Pariz i Prag.

Jutros su iz Zračne luke Zagreb poletjeli jedino oni zrakoplovi koji su noćili u Luci - poletjeli su zrakoplovi za Dubrovnik, Split-Dubrovnik, Muenchen i Frankfurt, rekao je Đorđijevski.

Glavni je razlog teškoća s maglom u zagrebačkoj Zračnoj luci oštećenje sustava za navođenje slijetanja u uvjetima smanjene vidljivosti, koji je izazvao požar u kolovozu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙