FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor primila predstavnike URIHO-a

ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosorprimila je danas u Banskim dvorima predstavnike radnika, sindikata ivodstva tvrtke URIHO-a koji su je izvijestili o stanju i teškoćama terazvojnoj viziji tvrtke, priopćeno je iz Vlade.
ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor primila je danas u Banskim dvorima predstavnike radnika, sindikata i vodstva tvrtke URIHO-a koji su je izvijestili o stanju i teškoćama te razvojnoj viziji tvrtke, priopćeno je iz Vlade.

Uzimajući u obzir stanje na tržištu, URIHO se, među ostalim, susreće s administrativnim zaprekama te zakonskom nedorečenosti u vezi s profesionalnom rehabilitacijom i radom invalidnih osoba, rekli su predstavnici tvrtke, upozorivši i na sustavno nerješavanje problema invalidnih osoba.

Potpredsjednici Kosor podastrli su prijedloge o uklanjanju administrativne zapreke i lakšem pristupu novcu koji im je namijenjen, a zanimali su ih predpristupni fondovi Europske unije te su zamolili za informacije o financiranju programa invalidnih osoba iz tih fondova.

Potpredsjednica Kosor izrazila je razumijevanje za teškoće URIHO-a u radu, a njihove je prijedloge ocijenila razumnim te je obećala da će im pomoći, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙