FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

sudjelovanje J. Kosor u predsjedničkoj kampanji neće usporiti vladine aktivnosti

ZAGREB, 19. listopada 2004. (Hina) - Visoki izvor u Banskim dvorimaopovrgnuo je medijske špekulacije da će se zbog sudjelovanjapotpredsjednice Vlade Jadranke Kosor u predsjedničkoj utrci nekovrijeme usporiti pa i zamrznuti važne Vladine aktivnosti.
ZAGREB, 19. listopada 2004. (Hina) - Visoki izvor u Banskim dvorima opovrgnuo je medijske špekulacije da će se zbog sudjelovanja potpredsjednice Vlade Jadranke Kosor u predsjedničkoj utrci neko vrijeme usporiti pa i zamrznuti važne Vladine aktivnosti.

U prilog tome izvor iz Banskih dvora najavljuje da će već u studenome biti odrađen posao oko Pretpristupnog ekonomskog programa PEP, državnog proračuna za 2005. te porezne reforme.

Već idući tjedan PEP će biti predstavljen članovima Vladinog užeg kabineta, potom socijalnim, pa koalicijskim partnerima u Hrvatskom saboru. Doznaje se i da potpredsjednica Kosor za kampanje neće zalediti ministarski mandat (ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti), ali da će dnevne poslove iz njenog resora za to vrijeme preuzeti državni tajnik Tomislav Ivić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙