FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RIJEKA: PRVI SAJAM NOVIH TEHNOLOGIJA OD 20. DO 24. LISTOPADA

RIJEKA, 11. listopada 2004. (Hina) - Prvi Sajam novih tehnologija iproizvoda, na kojemu će sudjelovati oko 80 izlagača iz sedam zemalja,bit će održan u sklopu Međunarodnog sjevernojadranskog sajma od 20.do 24. listopada u riječkoj Dvorani mladosti, najavljeno je nadanašnjoj konferenciji za novinare u gradskoj upravi.
RIJEKA, 11. listopada 2004. (Hina) - Prvi Sajam novih tehnologija i proizvoda, na kojemu će sudjelovati oko 80 izlagača iz sedam zemalja, bit će održan u sklopu Međunarodnog sjevernojadranskog sajma od 20. do 24. listopada u riječkoj Dvorani mladosti, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u gradskoj upravi.

Na Sajmu u Rijeci predstavit će se ustanove, tehnološko-inovacijski centri i parkovi, sveučilišta, inovatori i tvrtke iz Mađarske, Njemačke, Italije, BiH, Slovenije, Austrije i Hrvatske, odnosno gradovi prijatelji grada Rijeke i njihove ustanove koje se bave poticanjem novih tehnologija te tvrtke koje ih primjenjuju.

Primorsko-goransku županiju predstavit će oko 20 tvrtaka uglavnom iz područja elektronike, brodogradnje, naftne i farmaceutske industrije te podvodnih tehnologija.

Kako je rečeno na konferenciji, cilj je organiziranja Sajma novih tehnologija gospodarstvenicima i javnosti približiti nova znanstvena dostignuća te poticati novu gospodarsku suradnju.

U sklopu Sajma bit će održane tri tematske radionice - o najboljim iskustvima u razvoju gospodarstva i utjecajima na primjenu novih tehnologija i inovacija u gospodarstvu, o povezanosti sveučilišta i novih tehnologija, te o razvojnoj ulozi tehnoloških centara.

Pokrovitelj sajma je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, a organizatori grad Rijeka i poduzeće Riječki sajam.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙