FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SJEVERNOJADRANSKI SAJAM OD 20. DO 24. LISTOPADA

RIJEKA, 19. listopada 2004. (Hina) - Na Sjevernojadranskom sajmu kojiće biti održan od 20. do 24. listopada u riječkoj Dvorani mladostinastupit će ukupno 335 izlagača iz oko 20 zemalja, najavljeno je danasna konferenciji za novinare Riječkog sajma.
RIJEKA, 19. listopada 2004. (Hina) - Na Sjevernojadranskom sajmu koji će biti održan od 20. do 24. listopada u riječkoj Dvorani mladosti nastupit će ukupno 335 izlagača iz oko 20 zemalja, najavljeno je danas na konferenciji za novinare Riječkog sajma.

U sklopu sajma bit će održani prvi Međunarodni sajam novih tehnologija i proizvoda, Izložba inovacija te Međunarodna izložba keramike.

Opremu za uređenje turističkih, stambenih i poslovnih objekata na sajmu će predstaviti oko 110 izlagača iz Mađarske, Slovenije, Indije, Italije i Hrvatske.

Gastro ponudu s Kvarnera i iz Gorskog kotara izložit će 29 vinara, ribara, prerađivača ribe i proizvođača meda.

Na Međunarodnom sajmu novih tehnologija i proizvoda predstavit će se 117 izlagača iz Austrije, BiH, Hrvatske, Italije, Japana, Mađarske, Njemačke i Slovenije, odnosno gradovi prijatelji Rijeke i njihove ustanove za razvoj novih tehnologija.

Uz tehnološke centre, razvojne agencije, sveučilišta, gospodarske komore i jedinice lokalne i područne uprave izlagat će više domaćih i inozemnih tvrtaka koje primjenjuju nove tehnologije u informatici, robotici, energetici, telekomunikacijama, prehrambenoj industriji, ekologiji i drugim djelatnostima.

Programe potpore poduzetnicima predstavit će mjerodavna hrvatska ministarstva, riječka gradska i županijska uprava, Regionalna razvojna agencija Porin te Udruga hrvatskih institucija za poticanja poduzetništva.

Na Izložbi inovacija predstavit će se 35 inovatora iz devet županija s 43 inovacije u području medicine, biološki uzgojene hrane i zaštite okoliša.

Međunarodna izložba keramike "Trofejni pehari 2004." predstavit će 74 umjetnika iz 18 zemalja koji izlažu trofeje izrađene od terakote, majolike, kamenjače i porculana.

(Hina) xhšup yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙