FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

R. Gora: u sudaru jedan vozač poginuo, drugi teško ozlijeđen

RAVNA GORA,19. listopada 2004. - U izravnu sudaru dvaju osobnihautomobila danas oko 17 sati na autocesti u blizini Ravne Gore poginuoje dvadesetšestogodišnji Nikola Plavšić iz Zagreba, a jedna je osobateško ozlijeđena, izvijestilo je večeras Operativno dežurstvoprimorsko-goranske Policijske uprave.
RAVNA GORA,19. listopada 2004. - U izravnu sudaru dvaju osobnih automobila danas oko 17 sati na autocesti u blizini Ravne Gore poginuo je dvadesetšestogodišnji Nikola Plavšić iz Zagreba, a jedna je osoba teško ozlijeđena, izvijestilo je večeras Operativno dežurstvo primorsko-goranske Policijske uprave.

Plavšić je, vozeći automobil "hyundai accentu" zagrebačkih oznaka od Zagreba prema Rijeci u blizini odvojka prema Ravnoj Gori, počeo pretjecati osobni automobil "renault clio", također zagrebačkih oznaka, i izravno se sudario sa s osobnim automobilom marke "volvo" zagrebačkih oznaka kojim je upravljao M.J. (59) iz Zagreba. Plavšić je preminuo na mjestu nesreće, a teško ozlijeđeni M.J. prevezen je u riječki Klinički bolnički centar.

Promet na dionici autoceste Ravna Gora - Vrbovsko bio je zatvoren do 19,50 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙