FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: prometna nesreća na cesti klis - drniš

ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Zbog teže prometne nesreće koja sedogodila na dionici D56 Klis - Drniš od 18,20 sati promet jeobustavljen i odvija se obilazno, izvijestio je HAK u 18,30 sati.
ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Zbog teže prometne nesreće koja se dogodila na dionici D56 Klis - Drniš od 18,20 sati promet je obustavljen i odvija se obilazno, izvijestio je HAK u 18,30 sati.

U 17,20 sati pušten je u promet jedan kolnički trak na dionici D1 između Tušilovića i Slunja, u mjestu Pavlovac. Slična situacija je i na dionici između Karlovca i Tušilovića u mjestu Vukmanički Cerovac gdje se zbog prometne nesreće, promet i dalje odvija jednim kolničkim trakom.

Na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice-čvora Oštrovica, zbog jakih olujnih udara vjetra, do daljnjega je zabranjeno prometovanje teretnim motornim vozilima iznad 3,5 t, vozilima s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima. Također se upozoravaju vozači na jak vjetar na dionici Čavli-čvor Oštrovica.

Zbog jake bure Krčki, Paški i Maslenički most zatvoreni su za I. i II. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila koja vuku kamp prikolicu, motocikle, kombije kao i dostavna vozila), dok je dionica D8 Bakar (Vidikovac) - N. Vinodolski - Senj - Karlobag - Sv.Marija Magdalena zatvorena za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila koja vuku kamp prikolicu te motocikle).

U gotovo cijeloj zemlji kolnici su mokri i skliski od kiše, a sama vidljivost otežana.

Na GP Bajakovo na izlazu iz zemlje kolona teretnih vozila na prijelaz granice čeka satima, dok je na GP Macelj povremeno pojačan promet osobnih vozila na ulazu u zemlju, a teretnih na izlazu iz zemlje. Ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju redovno.

Trajekti za otok Pag i otok Rab zbog jake bure do daljnjega su u prekidu. Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙