FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dvojica mladića poginula u prometnoj nesreći kod Vrbovca

ZAGREB, 8. listopada 2004. (Hina) - Dvojica mladića poginula su, atreći je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoćnešto prije ponoći, u mjestu Vrbovečki Pavlovec, kada je automobil"opel corsa", u kojem su se vozili, sletio s ceste i udario ubetonski stup mosta, izvijestila je danas Policijska upravazagrebačka.
ZAGREB, 8. listopada 2004. (Hina) - Dvojica mladića poginula su, a treći je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć nešto prije ponoći, u mjestu Vrbovečki Pavlovec, kada je automobil "opel corsa", u kojem su se vozili, sletio s ceste i udario u betonski stup mosta, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Nesreća se dogodila oko 23,30 sati na cesti Vrbovec - Križevci kada je vozilo "opel corsa" u blagom desnom zavoju prešlo na suprotnu stranu ceste i sletjelo u odvodni jarak. Automobil se potom prevrnuo i udario u betonski stup mosta.

Na mjestu su poginuli 19-godišnji vozač Ivica Svečak i 27-godišnji suvozač Mijo Bujanić, dok je treći putnik u automobilu, 26-godišnji Z.K., teško ozlijeđen, ali izvan životne opasnosti prevezen u zagrebačku Kliničku bolnicu Dubrava.

Prema policijskom izvješću uzrok nesreće je najvjerojatnije gusta magla i velika brzina, a, kako navode u policiji, obdukcija će pokazati je li utjecaja imao i alkohol.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙