FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U prometnoj nesreći poginuo 22-godišnji Karlovčanin

KARLOVAC, 25. rujna 2004. (Hina) - U sudaru jednoga osobnog i dvateretna vozila u karlovačkom naselju Mostanje, na južnom izlazu izKarlovca, na državnoj cesti D1, smrtno je stradao 22-godišnjiKarlovčanin Tomislav Martinac, dok je Alenko Nogić (1969.) teškoozljeđen, doznaje se u Policijskoj upravi karlovačkoj.
KARLOVAC, 25. rujna 2004. (Hina) - U sudaru jednoga osobnog i dva teretna vozila u karlovačkom naselju Mostanje, na južnom izlazu iz Karlovca, na državnoj cesti D1, smrtno je stradao 22-godišnji Karlovčanin Tomislav Martinac, dok je Alenko Nogić (1969.) teško ozljeđen, doznaje se u Policijskoj upravi karlovačkoj.

Uzrok nesreće, koja se dogodila u 18,05 sati, je prevelika brzina osobnog vozila Alfa Romea, registracijskih oznaka, KA 474 DA, zbog čega se vozilo zanjelo i prešla na drugu stranu kolnika u trenutku kada su iz suprotnog smjera naišla dva teretna vozila, rekao je nakon očevida istražni sudac Mladen Kosijer.

Suzovač Tomislav martinac je na mjestu poginuo dok je vozač Alenko Nogić teško ozljeđen te je prevezen u karlovačku Opću bolnicu.

Od 18,05 sati promet je tim djelom državne ceste D 1 u prekidu, a policija promet preusmjerava kroz Karlovačka gradska naselja pa zastoja nema, navodi u PU karlovačkoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙