FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kamensko: jedna poginula i jedna teško ozlijeđena osoba

TRILJ, 9. listopada 2004. (Hina) - Na državnoj cesti Trilj - Kamensko,u Kamenskome, blizu graničnog prijelaza, večeras se dogodila prometnanesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a druga je teško ozlijeđena,doznaje se u sinjskoj policiji.
TRILJ, 9. listopada 2004. (Hina) - Na državnoj cesti Trilj - Kamensko, u Kamenskome, blizu graničnog prijelaza, večeras se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a druga je teško ozlijeđena, doznaje se u sinjskoj policiji.

Nesreća se dogodila kada je na osobni automobil "peugeot" splitskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Dinko Tabak (60) iz Kamenskog, pri izlazu sa sporedne na glavnu cestu, naletio terenac mađarskih registarskih oznaka kojim je upravljao R.M. (43).

Vozač "peugeota" na mjestu je poginuo, a njegova kći, 22-godišnja Ivanka teško je ozlijeđena. Život joj nije ugrožen, a prevezena je vozilom Hitne pomoći sinjskog Doma zdravlja u Kliničku bolnicu Split.

Peugeot je u nesreći potpuno uništen pa su sinjski vatrogasci morali rezati lim kako bi izvukli poginulog Tabaka i njegovu kćer.

Očevid su obavili sinjski policajci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙