FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

osijek: jedan pješak poginuo, jedan ozlijeđen

OSIJEK, 16. listopada 2004. (Hina) - Na prometnicama Osječko-baranjskežupanije danas rano ujutro jedan je pješak smrtno stradao, a jedan jezadobio teške tjelesne ozljede, izvijestila je policija.
OSIJEK, 16. listopada 2004. (Hina) - Na prometnicama Osječko-baranjske županije danas rano ujutro jedan je pješak smrtno stradao, a jedan je zadobio teške tjelesne ozljede, izvijestila je policija.

U Osijeku u Ulici kralja Petra Svačića ispred kućnog broja 35 jutros u 6,17 sati teretni automobil osječkih registracija kojim je upravljao D.D. (1979) iz Antunovca naletio je na pješaka Dragoljuba Vujanović iz Osijeka (1923) koji je od posljedica udara na mjestu preminuo.

Gotovo u isto vrijeme u Bizovcu u Ulici kralja Tomislava ispred kućnog broja 122 teške tjelesne ozljede zadobio je pješak (1974.) iz Bizovca na kojega je naletio automobil našičkih registarskih oznaka. Vozač nije na vrijeme primijetio pješaka, a kočenje je bilo otežano zbog kliske ceste. Ozlijeđeni je prevezen u Kliničku bolnicu Osijek, izvijestila je osječko-baranjska policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙