FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

S RADOM POČELA CARNETOVA E - LEARNING AKADEMIJA

ZAGREB, 18. listopada 2004. (Hina) - Hrvatska akademska i istraživačkamreža (CARNet) započela je danas edukaciju prve generacije polaznikaunutar projekta E-learning akademija.
ZAGREB, 18. listopada 2004. (Hina) - Hrvatska akademska i istraživačka mreža (CARNet) započela je danas edukaciju prve generacije polaznika unutar projekta E-learning akademija.

E-learning akademija imat će tri programa: Menadžment u e-learningu, E-learning tutor i Dizajner E-learning tečajeva, izvijestila je na konferenciji za novinare voditeljica E-learning akademije Dragica Kupres.

Kako je naglasila, riječ je o prvom nastavnom programu ovakvog tipa u Hrvatskoj koji se izvodi u suradnji sa Sveučilištem British Columbia iz kanadskog Vancouvera i namijenjen je prvenstveno članovima akademske zajednice

Prvih 25 polaznika polazit će program Menadžment u E-learningu, a cilj je osposobiti ih za pokretanje e-learning projekata u svojim ustanovama, rekla je Dragica Kupres.

Program E-learning tutor namijenjen je nastavnicima i studentima koji svoje kolegije namjeravaju izvoditi pomoću novih tehnologija, dok će program Dizajner e-learning polaziti budući autori online edukacijskih sadržaja i nastavnih aktivnosti, najavila je voditeljica E-learnig akademije napomenuvši da ta dva programa startaju na proljeće.

E - learning (engl.) je pojam koji se odnosi na procese učenja na daljinu (Distance learning), pomoću informatičkih internetskih tehnologija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙