FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

B.Nemšić zamjenik predsjednika Uprave Telecom Austria

ZAGREB, 18. listopada 2004. (Hina) - Predsjednik Uprave austrijskogoperatera mobilne telefonije 'mobilkom austria' Boris Nemšić imenovanje zamjenikom predsjednika Uprave Telekom Austria (TA), u čijem jesastavu Grupa 'mobilkom austria", u kojoj je uz četiri operatera ihrvatska tvrtka VIPnet.
ZAGREB, 18. listopada 2004. (Hina) - Predsjednik Uprave austrijskog operatera mobilne telefonije 'mobilkom austria' Boris Nemšić imenovan je zamjenikom predsjednika Uprave Telekom Austria (TA), u čijem je sastavu Grupa 'mobilkom austria", u kojoj je uz četiri operatera i hrvatska tvrtka VIPnet.

O tom imenovanju Nemšića, kako su izvijestili iz VIPnet-a, odlučio je Nadzorni odbor Telekom Austria (TA) krajem prošloga tjedna. Odlučeno je i da će sva četiri dosadašnja člana Uprave TA ostati na svojim položajima.

Boris Nemšić je u tvrtki 'mobilkom austria', koja je u vlasništvu TA, počeo raditi 1997. U studenom 1998. postaje predsjednik Uprave VIPneta, a početkom svibnja 2000. predsjednikom Uprave 'mobilkom austria'.

Članom Uprave TA Nemšić postaje u lipnju 2002., i to zadužen za aktivnosti u sektoru mobilnih komunikacija Telekom Austria Grupe.

Nemšić uz novu dužnost ostaje i dalje predsjednik Uprave 'mobilkom austria'.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙