FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 21 SAT

ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Donosimo pregled značajnijihdogađaja do 21 sat.
ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Donosimo pregled značajnijih događaja do 21 sat.

ZAGREB/LYON - Hrvatski tenisač Mario Ančić, koji je u nedjelju osvojio ekshibicijski turnir u Londonu, predao je meč 1. kola ATP turnira u Lyonu Bjelurusu Maxu Mirnjiju. Bjeloruski tenisač dobio je prvi set 6-3, a u drugom je vodio 3-1, kada je Ančić predao.

ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija u prijateljskom je pripremnom susretu pred kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Bugarske danas u Sigetu svladala drugoligaša Hrvatski dragovoljac sa 2-0 (0-0). Pogotke za reprezentaciju postigli su Eduardo da Silva i Boško Balaban.

ZAGREB - Svjetski slalomski prvak Ivica Kostelić vratio se u Zagreb te je hospitaliziran u Zavodu za kardiovaskularne bolesti bolnice Sveti Duh gdje bi trebao obaviti neophodne preglede, jer je proteklih dana na pripremama u Hintertuxu uočen povišeni puls i umor.

"Nakon što je primjećen povišeni puls i umor, odlučeno je, u konzultaciji s liječničkom ekipom Hrvatskog skijaškog saveza i dr. Miljenkom Radetićem, da Ivica Kostelić dođe u Zagreb i bude hospitaliziran kako bi obavio osnovne pretrage (EKG i laboratorijske pretrage) te ultrazvučni pregled, mikrobiološki i ritmološki", izjavio je danas za Hinu glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Ozren Mueller, dodavši kako bi tijekom srijede ili u četvrtak trebali biti gotovi cjeloviti nalazi.

ZAGREB - Momčad Dinama, koja je na današnjem ždrijebu skupina Lige kupa Uefa, svrstana u grupu sa Stuttgartom, Benficom, Heerenveenom i Beverenom, bit će slobodna u 1. kolu koje je na rasporedu 21. listopada. Nogometaši Dinama prvu će utakmicu igrati 4. studenoga na domaćem terenu protiv belgijskog Beverena, koji je se nalazi na 13. mjestu prvenstvene ljestvice. Dva tjedna kasnije Dinamo ide u goste dvostrukim prvacima Europe Benfici, za koju igra Tomo Šokota. Dinamo je ponovno domaćin 2. prosinca, kada mu u goste dolazi deveteroplasirana momčad nizozemskog prvenstva Heerenveen, a u posljednjem kolu, 15. prosinca, Stuttgart, za kojeg igraju Soldo, Živković i Vranješ, bit će domaćin zagrebačkom prvoligašu. Trener Dinama Nenad Gračan smatra kako su izvukli atraktivnu skupinu, koja pruža mogućnost za plasman među tri prvoplasirane momčadi, odnosno prolaz u šesnaestinu finala. Gračan kaže da je dobro što s Beverenom i Heerenveenom, koje su na papiru slabije ekipe od Benfice i Stuttgarta, igraju na domaćem terenu. Uz maksimalan angažman i profesionalnost, te uz veliku podršku publike, u te dvije utakmice mogli bi doći do šest bodova, kaže Gračan, koji vjeruje da će njegovi igrači i na gostovanjima, kod Benfice i Stuttgarta, pokazati dobru igru.

MADRID - Predsjednik španjolskog nogometnog prvaka Valencije Jaime Orti u utorak je podnio ostavku, te će ga na čelu kluba zamijeniti Juan Bautista Soler, sin većinskog vlasnika kluba. Ova smjena očekivala se još od lipnja kada je Bautista Soler stariji otkupio 65 posto dionica kluba od prijašnjeg vlasnika Francisca Roiga, koji je prije tri godine na mjesto predsjednika postavio Ortija. S obzirom da je Orti ostao vlasnik samo četiri posto dionica, nije bilo realno da ostane na čelu kluba iako je za vrijeme njegova mandata Valencia osvojila dva naslova prvaka Španjolske, Kup UEFA, te europski Superkup.

ATENA - Zdenek Scasny novi je trener grčkog prvaka Panathinaikosa, nakon što je u ponedjeljak ostavku dao izraelski stručnjak Itzhak Shum koji je u prošloj sezoni s klubom osvojio prvenstvo i grčki kup. Scasny je u Panathinaikosu od studenoga prošle godine obavljao funkciju skauta, a prije toga bio je trener OFI-ja s Krete. U Češkoj je vodio prašku Spartu i Viktoriju Žižkov.

LONDON - Engleski prvak Arsenal u utorak je potvrdio potpisivanje sponzorskog ugovora sa zrakoplovnom tvrtkom Emirates iz Dubaija, čija je vrijednost 145 milijuna eura. To je najvrijedniji sponzorski ugovor u povijesti engleskog nogometa. Sponzorski ugovor predviđa da će novi Arsenalov stadion u Ashburton Groveu, koji će biti otvoren 2006., u sljedećih 15 godina nositi ime po zrakoplovnoj tvrtki iz Dubaija. Osim toga, Arsenal će na svojim dresovima osam godina, a s početkom od sezone 2006/2007., imati natpis tvrtke Emirates. Zrakoplovna tvrtka Emirates prošlog je tjedna objavila da na kraju sezone prekida trogodišnju sponzorsku suradnju sa Chelseajem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙