FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: BAKA I UNUK PRONAĐENI NAKON PETOSATNE POTRAGE

ZAGREB, 15. listopada 2004. (Hina) - U podsljemenskoj zoni sinoć jenestala 50-godišnja baka i njezin šestogodišnji unuk, no nakonpetosatne potrage policija ih je pronašla.
ZAGREB, 15. listopada 2004. (Hina) - U podsljemenskoj zoni sinoć je nestala 50-godišnja baka i njezin šestogodišnji unuk, no nakon petosatne potrage policija ih je pronašla.

Policija je danas izvijestila da je oko 22,30 sati 77-godišnjakinja prijavila nestanak kćerke i praunuka. Starica je policiji rekla da su njih troje bili u berbi kestenja u šumu u podsljemenskoj zoni. Autobusom ZET-a dovezli su se do naselja Markuševačka Trnava, a potom su pješice otišli oko 2,5 do 3 kilometra duboko u šumu. Oko 18 sati krenuli su kući, a po dolasku na autobusno stajalište baka je primijetila da nema "ZET-ov pokaz", na što je unuk rekao kako ga je ostavio u šumi u vrećici s kestenima. Potom su se baka i unuk vratili u šumu, a prabaka ih je odlučila čekati. Kako joj se kćerka i praunuk nakon nekog vremena nisu vratili odlučila je krenuti u potragu. Budući ih nije pronašla, otišla je kući i o svemu obavijestila poznanika s kojim je oko 19 sati ponovno otišla u šumu. Bezuspješno su ih tražili do 22 sata, nakon čega su nestanak prijavili policiji koja je odmah krenula pretraživati šumu.

Policajci su neozljeđenu baku i unuka pronašli 15 minuta iza ponoći, na šumskom puteljku, dva do tri kilometra od naselja Markuševačka Trnava.

Baka je u policiji izjavila da su se izgubili zbog mraka i da su cijelo vrijeme lutali šumom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙