FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mnogobrojni mještani na pokopu ubijene Dragice Maček

NEDELIŠĆE , 8. listopada 2004. (Hina) - Dvije tisuće mještana tepredstavnici općine Nedelišća i Međimurske županije bili su danas uNedelišću na pokopu 46-godišnje Dragica Maček, ubijene u pljačkiprodavaonice u kojoj je radila.
NEDELIŠĆE , 8. listopada 2004. (Hina) - Dvije tisuće mještana te predstavnici općine Nedelišća i Međimurske županije bili su danas u Nedelišću na pokopu 46-godišnje Dragica Maček, ubijene u pljački prodavaonice u kojoj je radila.

Dragica Maček preksinoć je smrtno ranjena nožem s nekoliko uboda u vrat i prsa. U vrlo teškom stanju prevezena je u županijsku bolnicu, gdje je operirana, no umrla je iste večeri. Ubojica je iz kase ukrao 3092 kune. Osumnjičenik, 21-godišnji mladić iz Gornjeg Hrašćana, uhićen je nakon 26 sati opsežne istrage.

Međimurska županija najavila je preventivne mjere kako bi se spriječila sve češća ubojstva i krađe u nekada mirnom Međimurju.

Županijsko povjerenstvo za ravnopravnost spolova najavilo je da će od policije, sudstva i Državnog odvjetništva zatražiti da uvedu mjere kako bi se spriječili najteži oblici kaznenih djela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙