FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"TURISTIČKI CVIJET": KRK I RAB NAJBOLJA OTOČNA LJETOVALIŠTA

ZATON, 13. listopada 2004. (Hina) - Na svečanosti podijele nagrada ipriznanja "Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku" Krk i Rabravnopravno su podijelili prvo mjesto kao nabolja otočna ljetovalištaove godine.
ZATON, 13. listopada 2004. (Hina) - Na svečanosti podijele nagrada i priznanja "Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku" Krk i Rab ravnopravno su podijelili prvo mjesto kao nabolja otočna ljetovališta ove godine.

Druga nagrada pripala je Bolu na Braču, a treća Malom Lošinju.

Nagrade i priznanja "Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku" podijeljena su u utorak na večer najboljim turističkim mjestima, centrima, plažama, marinama i hotelima na svečanosti u diskoteci Saturnus u Zatonu kod Zadra, što su je organizirali Hrvatska gospodarska komora i HRT. Akcija je provođena kroz emisiju HTV-a "Boje turizma".

U kategoriji velikih turističkih centara prvo mjesto pripalo je Opatiji, drugo Makarskoj, a treće ravnopravno Umagu i Vodicama.

U kategoriji najboljih obalnih turističkih mjesta prvo mjesto ravnopravno su podijelili Brela i Cavtat, drugo mjesto pripalo je Vrsaru, a treće Biogradu.

Najboljim velikim gradskim turističkim centrom proglašen je Dubrovnik, na drugom je Pula, a na trećem Zadar.

U kategoriji marina najboljom je proglašena marina Frapa u Rogoznici, druga je marina Tribunj, a treća ACI marina iz Umaga.

U kategoriji najboljih hotela, hotelom godine proglašen je hotel Excelsior iz Dubrovnika. Taj hotel je najbolji na Jadranu, a najboljim hotelom u unutrašnjosti proglašen je hotel Sheraton iz Zagreba.

Titulu najboljeg kampa ponio je kamp Valalta kod Rovinja, a gradonačelnikom godine proglašen je Darijo Vasilić, gradonačelnik Krka.

Brošurom godine proglašena je brošura grada Cresa, a plažom godine plaža turističkog naselja Zaton kod Nina.

Sudionike svečanosti su na početku pozdravili u ime organizatora ravnatelj HRT-a Mirko Galić i predsjednik HGK Nadan Vidošević. Na svečanosti je sudjelovao i ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙