FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OPATIJA: SAVJETOVANJE SMARTCARD 2004.

OPATIJA: SAVJETOVANJE SMARTCARD 2004.OPATIJA,27. rujna(Hina) - Peto međunarodno savjetovanje o uporabi čipkartica SmartCard 2004., na kojemu sudjeluje oko 200 stručnjaka upodručju kartičnog poslovanja, počelo je danas u opatijskom hoteluAdriaticu.
OPATIJA,27. rujna(Hina) - Peto međunarodno savjetovanje o uporabi čip kartica SmartCard 2004., na kojemu sudjeluje oko 200 stručnjaka u području kartičnog poslovanja, počelo je danas u opatijskom hotelu Adriaticu.

Glavne teme savjetovanja su vezana uz tehnologiju, norme i migracije na višeaplikacijske pametne kartice, iskustva, personalizacija i sigurnost te primjena kartica u elektroničkom poslovanju.

Danas su održana predavanja o kartičnom poslovanju u Hrvatskoj te o iskustvima europskih tvrtaka u tom području.

Tijekom savjetovanja, do 29. rujna, bit će održano pet radionica - o proizvodima i uslugama vodećih tvrtaka u elektroničkom poslovanju, o korištenju "pametnih" kartica i tehnologiji otiska prsta.

Predstavnici tvrtaka kao što su Austria Card, Visa, BankServiss, Mastercard i dr. predstavit će svoje proizvode i usluge te novija iskustva u proširenju primjene čip kartica.Najavljena su i predavanja bankara o iskustvima u primjeni čip kartica te primjeni čip kartica u zdravstvenoj zaštiti, komunalnim sustavima i drugim projektima e-Hrvatske.

Organizatori savjetovanja Smart Card 2004. su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Hrvatska gospodarska komora, te tvrtke MBU d.o.o. i CASE d.o.o.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙