FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Janšina stranka zahtijeva provjeru nekih izbornih rezultata

LJUBLJANA,6. listopada 2004.(Hina) - Slovenska demokratska stranka(SDS) Janeza Janše uložila je u srijedu popodne državnoj izbornojkomisiji prigovor kojim zahtijeva provjeru unosa podataka izzapisnika s pojedinih birališta u računalni sustav, priopćila je SDS. (Hina) xfl ybs
LJUBLJANA,6. listopada 2004.(Hina) - Slovenska demokratska stranka (SDS) Janeza Janše uložila je u srijedu popodne državnoj izbornoj komisiji prigovor kojim zahtijeva provjeru unosa podataka iz zapisnika s pojedinih birališta u računalni sustav, priopćila je SDS.

Kontrola unosa zahtijeva se za sve stranačke liste i uz prisutnost predstavnika stranaka. SDS također zahtijeva novo prebrojavanje glasova pristiglih poštom do ponedjeljka u 12 sati.

SDS je prethodnih dana prilikom najava da će zahtijevati kontrolu izbornog rezultata na nekim biralištima kao glavni razlog navela tijesan rezultat stranke slovenskih umirovljenika DESUS koja je po privremenim rezultatima državne komisije ušla u parlament i osvojila 4 zastupnička mjesta. Postoje naime sumnje da ova stranka nije prešla izborni prag od četiri posto.

(Hina) xfl ybs

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙