FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - SPORT U 21.00 SATI

ZAGREB, 12. rujna (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00sati:
ZAGREB, 12. rujna (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

ALTO DE AITANA - Talijan Leonardo Piepoli pobjednik je devete etape biciklističke utrke po Španjolskoj, dok je hrvatski biciklist Vladimir Miholjević današnju dionicu Vuelte okončao na 107. mjestu. Piepoli je 162 kilometara dugačku etapu od Xative do Alto de Aitane prošao za 4:29.36 sata. Drugo mjesto sa 4 sekunde zaostatka osvojio je Španjolac Roberto Heras, dok je njegov sunarodnjak Isidoro Nozal bio treći sa zaostatkom od 10 sekundi. Miholjević je za pobjednikom današnje etape zaostao 25:26 minuta. Amerikanac Floyd Landis je zadržao vodstvo u ukupnom poretku, dok je Miholjević na 94. mjestu sa 37:25 minuta zaostatka.

BERLIN - Pobjedom u Berlinu na posljednjem mitingu Zlatne lige ove sezone Šveđanin Christian Olsson i Bahamka Tonique Willimas Darling osvojili su jackpot u iznosu milijun dolara. Šveđanin je bio najbolji u troskoku u Bergenu, Rimu, Parizu, Zurichu, Bruxellesu i Berlinu, dok je Tonique slavila na istim mitinzima na 400 metara. Međutim, za dobivanje nagrade (svakom po 500.000 dolara) morat će nastupiti i na svjetskom atletskom finalu u Monte Carlu. Olsson je na popularnom ISTAF mitingu na Olimpijskom stadionu slavio skokom od 17.45 metara, dok je Tonique Willimas Darling bila najbrža s rezultatom 49.07.

LONDON - U današnjem susretu petog kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham i Norwich City su u Londonu odigrali bez pogodaka.

BERLIN - Rezultati danas odigranih susreta 4. kola njemačkog nogometnog prvenstva: Hanover 96 - Freiburg 2:2 (Jiri Stajner 2, 8 / Regis Dorn 59, Ellery Cairo 73), Hansa Rostock - Kaiserslautern 2:3 (Marcus Allback 71, 90 / Thomas Drescher 42, Thomas Riedl 44, Halil Altintop 56)

BARCELONA - Vezni igrač španjolskog nogometnog velikana Barcelone, Brazilac Thiago Motta pauzirat će najmanje šest mjeseci nakon što je u dvoboju protiv Seville ozlijedio koljeno. Brazilac je stradao već u trećoj minuti utakmice. Motti su stradali križni ligamenti lijevog koljena i idući tjedan morat će na operaciju. "Mnogo sam očekivao od ove sezone, no nije mogla započeti gore," kazao je Brazilac.

MONZA - Brazilac Rubens Barrichello u Ferrariju pobjednik je 15. utrke formule 1, koja je danas vožena za Veliku nagradu Italije u Monzi. Na domaćoj stazi momčad iz Maranella ostvarila je dvostruku pobjedu, jer drugi na cilju bio svjetski prvak Michael Schumacher, a treći Britanc Jenson Button (BAR-Honda). Nakon VN Italije u ukupnom poretku Schumacher ima 136 bodova, Barrichello 98, a treći Button 71. Medu konstruktorima Ferrari je sakupio 232 boda, a drugoplasirana BAR-Honda 94.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙