FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12.30 SATI

ZAGREB, 15. rujna (Hina) - Donosimo pregled najvažnijih događaja do12.30 sati.
ZAGREB, 15. rujna (Hina) - Donosimo pregled najvažnijih događaja do 12.30 sati.

LONDON - Rezultati susreta prvog kola nogometne Lige prvaka:

SKUPINA E:

Arsenal - PSV Eindhoven 1:0 (1:0)

Panathinaikos - Rosenborg 2:1 (1:0)

SKUPINA F:

Celtic - Barcelona 1:3 (0:1)

Šahtar - Milan 0:1 (0:0)

SKUPINA G:

Inter - Werder 2:0 (1:0)

Valencia - Anderlecht 2:0 (2:0)

SKUPINA H:

Porto - CSKA 0:0

PSG - Chelsea 0:3 (0:2)

BUENOS AIRES - Tek nekoliko tjedana nakon što je Argentina osvojila zlatnu olimpijsku medalju, te nešto više od dva mjeseca nakon što je na prvenstvu Južne Amerike bila druga, izbornik Marcelo Bielsa podnio je ostavku, objavila je argentinska državna televizija. Nakon što su Gauči doživjeli debakl na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji očekivala se Bielsina smjena, no vodstvo Argentinskog nogometnog saveza pružilo mu je novu priliku. Međutim, nitko nije očekivao kako će Bielsa podnijeti ostavku nakon posljednjih rezultata i što je još važnije odličnih igara. Prema argentinskim medijima Bielsin nasljednik bi trebao biti Carlos Bianchi, koji je na klupi Boca Juniorsa u posljednje četiri godine osvojio tri naslova Copa Libertadores.

HAMBURG - Njemački nogometni prvoligaš Schalke 04 otpustio je svog dosadašnjeg trenera Juppa Heynckesa, objavio je njemački dnevni list "Bild" u svom internetskom izdanju u srijedu. Schalke je otpustio Heynckesa zbog lošeg starta u sezonu, jer "plavi" iz Gelsenkirchena su u prva četiri kola osvojili tek tri boda.

MILANO - Trener talijanskog nogometnog prvoligaša Reggine Walter Mazzarri (42) dobio je "žuti karton" od Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) zbog pušenja na klupi tijekom dvoboja 1. kola protiv Udinesea. Mazzarija je sudac utakmice opomenuo da ne smije pušiti na klupi, ali se on oglušio na to upozorenje, te ga je stoga javno opomenuo sudac FIGC-a. Ukoliko ponovi ovaj prijestup, Mazzarija očekuje suspenzija.

TORONTO - Hokejaši Kanade po peti su put osvojili Svjetski kup nakon što su u finalu u Torontu svladali Finsku sa 3-2 (1-1, 1-1, 1-0). Pobjedu je Kanađanima osigurao Shane Doan u 34. sekundi posljednje trećine kada je iskoristio odlično dodavanje Joea Thorntona. Inače, Kanada je vodila i sa 1-0 i 2-1, ali Finci su u prve dvije trećine uspijevali izjednačiti. Prvi pogodak na utakmici postigao je Joe Šakić već u 52. sekundi, izjednačio je Riku Hahl (6:34), novo vodstvo domaćinima donio je Scott Niedermayer (23:15), a na 2-2 poravnao je Tuomo Ruutu (39:00). Ipak, nakon gola Doana, Finci se nisu uspjeli i po treći put vratiti.

Finalni dvoboj Svjetskog kupa mogla bi biti posljednja utakmica u kojoj su nastupili igrači iz NHL lige na neko vrijeme, jer se očekuje da će danas kasno poslijepodne vodstvo lige na konferenciji za novinare u New Yorku proglasiti "lock-out" zbog neuspjeha pregovora vlasnika klubova i igrača oko novoga kolektivnog ugovora. Ljubitelji hokeja strahuju da bi ovaj "lock-out" mogao potrajati, jer obje strane ustraju u svojim zahtjevima, te je čak i čitava NHL sezona u opasnosti.

SILVERSTONE - Vodstvo momčad Renaulta raskinulo je ugovor s Talijanom Jarnom Trullijem i njega će po svemu sudeći do kraja sezone zamijeniti bivši svjetski prvak, Kanađanin Jacques Villeneuve. Iz tabora francuske momčadi nisu pojasnili razloge zbog kojeg je Trulli dobio "cipelu", no čini se kako je Talijan otišao zbog sukoba s šefom momčadi Flaviom Briatoreom. Villeneuve će u nekoliko idućih dana testirati bolid Renaulta, nakon čega će biti donesena odluka hoće li voziti na utrci svjetskog prvenstva formule 1 VN Kine, što je na rasporedu 26. rujna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙