FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SABORSKO IZASLANSTVO ZAVRŠILO POSJET BUGARSKOJ

PLOVDIV, 5. listopada 2004. (Hina) - Saborsko izaslanstvo na čelu spredsjednikom Vladimirom Šeksom završilo je u utorak dvodnevnislužbeni posjet Bugarskoj susretom s lokalnim dužnosnicima uPlovdivu.
PLOVDIV, 5. listopada 2004. (Hina) - Saborsko izaslanstvo na čelu s predsjednikom Vladimirom Šeksom završilo je u utorak dvodnevni službeni posjet Bugarskoj susretom s lokalnim dužnosnicima u Plovdivu.

Tijekom posjeta izaslanstvo je u Sofiji razgovaralo s najvišim bugarskim dužnosnicima: predsjednikom Narodnog sobranja Ognjanom Gerdžikovom, predsjednikom Republike Bugarske Georgijem Prvanovom, potpredsjednikom Vlade Plamenom Panajotovim i premijerom Simeonom Sakskoburggotskim.

U izaslanstvu su bili potpredsjednici Hrvatskog sabora Darko Milinović (HDZ) i Mato Arlović (SDP) i zastupnik Miroslav Rožić (HSP), član hrvatsko-bugarske skupine prijateljstva u Saboru.

Predsjednik Sabora Vladimir Šeks ocijenio je da su Hrvatskoj dragocjena iskustva zemalja koje su kao Bugarska završile pregovore s Europskom unijom budući da je u Hrvatskoj u tijeku definiranje uloge Sabora u pregovorima RH s EU-om, čiji se početak očekuje 2005.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙