FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stipe Gabrić Jambo: isplatio se rad u zadnjih sedam godina

METKOVIĆ, 4. listopada 2004. (Hina) - Stipe Gabrić Jambo je za uspjehsvoje Nezavisne gradske liste, koja je na jučerašnjim izborima uMetkoviću osvojila 11 od 17 mjesta, rekao kako je "očekivao da ćedobiti izbore jer se isplatio rad u zadnjih sedam godina".
METKOVIĆ, 4. listopada 2004. (Hina) - Stipe Gabrić Jambo je za uspjeh svoje Nezavisne gradske liste, koja je na jučerašnjim izborima u Metkoviću osvojila 11 od 17 mjesta, rekao kako je "očekivao da će dobiti izbore jer se isplatio rad u zadnjih sedam godina".

"Ljudi su prepoznali ono što smo radili. Nismo bili bahati kao netko drugi", rekao je Stipe Gabrić u izjavi novinarima.

Najviše se, kako je istaknuo, raduje izjavi predsjednika Vlade Ive Sanadera da će Vlada pomagati Metkoviću bez obzira na to tko dobije izbore.

S 11 mjesta Nezavisna gradska lista može sama sastaviti vlast u Metkoviću, a s njima će u Gradskom vijeću sjediti i pet vijećnika HDZ-a, nositelj liste kojega je bio Ivan Barišić.

HDZ-ovi su rezultati ispod očekivanih, a glavni je uzrok to što je stvorena jedna protuhadezeovska koalicija, dakle svi protiv HDZ-a, ocijenio je Barišić.

U Gradskom vijeću je i jedan predstavnik koalicije SDP-a i HSLS-a. Nositeljica koalicijske liste Jasminka Brljević rekla je da su jučerašnji izbori bili referendum Metkovaca protiv "nasilne kampanje koju je vodio HDZ, a nadamo se da ćemo na redovitim izborima u Metkoviću za šest mjeseci postići još veći uspjeh".

Ostale stranke i koalicije na izvanrednim izborima za Gradsko vijeće nisu prešle izborni prag.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙