FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Požege

POŽEGA, 2. listopada 2004. (Hina) - U Požegi je danas održanakonstituirajuća sjednica požeškoga Gradskog vijeća na kojoj je zagradonačelnika ponovno izabran Zdravko Ronko (SDP), koji je tu dužnostobnašao do početka svibnja ove godine, kada je Vlada imenovalapovjerenika.
POŽEGA, 2. listopada 2004. (Hina) - U Požegi je danas održana konstituirajuća sjednica požeškoga Gradskog vijeća na kojoj je za gradonačelnika ponovno izabran Zdravko Ronko (SDP), koji je tu dužnost obnašao do početka svibnja ove godine, kada je Vlada imenovala povjerenika.

Predsjednik Gradskog vijeća bit će Ivan Romštajn, nestranačka osoba s liste SDP-a, a njegov će zamjenik biti Marijan Cesarik.

U idućem razdoblju, kako je najavio novoizabrani gradonačelnik Ronko, prioritet će biti nastavak infrastrukturnih radova, te žurno rješavanje nagomilanih problema.

"Mi smo se dobro pripremili, te ćemo već idućeg tjedna odraditi sve što moramo. Intenzivirat ćemo i sjednice Gradskoga vijeća i Poglavarstva kako bismo donijeli važne odluke za grad i riješili goruće probleme", rekao je novoizabrani gradonačelnik Zdravko Ronko, ističući da je svoje najbliže suradnike i članove Poglavarstva izabrao na temelju njihove stručnosti, znanja, uspješnosti i volje.

Za zamjenika gradonačelnika izabran je Ivan Enjingi, a danas su izabrani i članovi Poglavarstva.

Prijevremeni, izvanredni izbori održani su u Požegi početkom rujna ove godine. Od 19 vijećnika, 12 ih je s liste SDP-a, a sedam iz HDZ-a. Ostale stranke, koje su također sudjelovale na izborima, nisu prešle izborni prag.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙