FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik mijenja Ulicu Mile Budaka

DUBROVNIK, 28. rujna 2004. (Hina) - Članovi Poglavarstva gradaDubrovnika na današnjoj su sjednici predložili Odboru za određivanjeimena ulica i trgova da Ulica MiIe Budaka ubuduće nosi ime Frane Čale,književnog povjesničara, teatrologa i prevoditelja.
DUBROVNIK, 28. rujna 2004. (Hina) - Članovi Poglavarstva grada Dubrovnika na današnjoj su sjednici predložili Odboru za određivanje imena ulica i trgova da Ulica MiIe Budaka ubuduće nosi ime Frane Čale, književnog povjesničara, teatrologa i prevoditelja.

Također je predloženo da se Put Republike preimenuje u Vukovarsku ulicu, Ispod Petke u Ulicu žrtava s Dakse, a dio Ulice dr. Ante Starčevića u Ulicu dubrovačkih branitelja.

Na današnjoj sjednici Poglavarstvo je prihvatilo zaključke o najvećem projektu sadašnje gradske uprave - razvojnom programu prometnog poduzeća "Libertasa" i ugovorima o javnom gradskom prijevozu između grada i toga poduzeća.

Nakon rasprave na sjednici Gradskog vijeća očekuje se da će grad izdati suglasnost i jamstvo za 7,5 milijuna eura zajma Europske banke za obnovu i razvoj namijenjena za obnovu voznog parka i gradnju nove remize u servisnoj zoni na Komolcu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙