FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SLOVENSKI NOVINARI OD NEDJELJE U ŠTRAJKU

LJUBLJANA,1. listopada 2004.(Hina) - Slovenski novinari od nedjelje ćeštrajkati kako bi prisilili poslodavce na poštivanje i obnovukolektivnih ugovora, priopćio je u petak novinarski sindikat Slovenije(SNS), koji predstavlja oko 500 profesionalnih novinara, nakonneuspješnih pokušaja obnove pregovora s udruženjem za tisak u okviruGospodarske komore koji predstavlja poslodavce. (Hina) xfl ydgk
LJUBLJANA,1. listopada 2004.(Hina) - Slovenski novinari od nedjelje će štrajkati kako bi prisilili poslodavce na poštivanje i obnovu kolektivnih ugovora, priopćio je u petak novinarski sindikat Slovenije (SNS), koji predstavlja oko 500 profesionalnih novinara, nakon neuspješnih pokušaja obnove pregovora s udruženjem za tisak u okviru Gospodarske komore koji predstavlja poslodavce.

U nedjelju se u Sloveniji održavaju parlamentarni izbori, a prema prijašnjim najavama novinari će četiri puta na dan prenositi izvješća izborne komisije i druge bitne obavijesti.

Komercijalna televizijska postaja POP-TV i poslovni dnevnik Finance nisu se pridružili pozivima na štrajk, ali su izjavili da svoje novinare koji se odluče štrajkati neće kažnjavati.

(Hina) xfl ydgk

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙