FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dobivena lokacijska dozvola za vodovod na Medvednici

ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Tvrtka "Vodoopskrba i odvodnja"danas je popodne ishodila lokacijsku dozvolu za gradnju vodovoda naMedvednici.
ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Tvrtka "Vodoopskrba i odvodnja" danas je popodne ishodila lokacijsku dozvolu za gradnju vodovoda na Medvednici.

Iz Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva napominju da su lokacijsku dozvolu izdali nakon što je "Vodoopskrba i odvodnja", kao investitor vodovoda od Markuševačke Trnave do vrha Medvednice, svoj zahtjev za lokacijskom dozvolom danas upotpunila preostalom potrebnom dokumentacijom.

U Ministarstvu od investitora očekuju zahtjev za građevinskom dozvolom i navode da će, po dobivanju te dozvole, biti moguće nastaviti s gradnjom, a da će do tada gradilište biti zatvoreno.

Građevinska inspekcija Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva jučer je zatvorila to gradilište jer nije imalo ni lokacijsku, ni građevinsku dozvolu.

Vodovod će biti namijenjen zasniježenju staza uoči FIS utrke Svjetskog skijaškog kupa "Zlatni medvjed" 2005. na Sljemenu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙