FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: TROJICA OZLIJEĐENA U EKSPLOZIJI REZERVOARA ZA GORIVO

ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Trojica radnika građevinskogpoduzeća Tempo ozlijeđena su jutros u eksploziji rezervoara za gorivou krugu poduzeća na području Stenjevca, doznaje se u zagrebačkojpoliciji.
ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Trojica radnika građevinskog poduzeća Tempo ozlijeđena su jutros u eksploziji rezervoara za gorivo u krugu poduzeća na području Stenjevca, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Dvojica radnika lakše su opečena po šakama i glavama i puštena su kući, dok je treći zadržan u bolnici zbog opeklina drugog stupnja glave i šake, doznaje se od dežurnog liječnika u Klinici za traumatologiju. Po riječima liječnika, ozljede trećeg radnika također nisu opasne jer su opekline zahvatile manje površine.

Eksplozija se dogodila u 8,20 sati kada su trojica radnika u dvorištu poduzeća u Ulici Josipa Lončara zavarivala rezervoar za gorivo koji je prethodno skinut s teretnog vozila. Iako očevid još traje, pretpostavlja se da su eksploziju uzrokovale benzinske pare koje su ostale u rezervoaru, izjavila je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama. Dodala je da u eksploziji nije bilo veće materijalne štete.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙